Napisz lub zadzwoń do nas:


✆ 574 777 346 lub ✆ 501 713 862


Doleck 56, 96-115 Nowy Kawęczyn
woj. łódzkie

ranczo nad rozlewiskiem

Oferta usług cateringowych


Organizując dla Państwa imprezę weselną gwarantujemy najwyższą jakość naszych usług w zakresie zarówno obsługi jak i wyżywienia. Menu jest ustalane indywidualnie z Klientami.

ranczo nad rozlewiskiem

Menu weselne


Przykładowa oferta dań weselnych:

  • 5 dań gorących na weselu
  • 2 dania gorące na poprawinach
  • zimne zakąski
  • deser lub stół słodki z deserkami
  • ciasta na stole oraz ciasta w pojemnikach dla gości weselnych
  • tort weselny
  • owoce
  • stół wiejski
  • napoje i soki (powyżej 150 gości gratis)

Oferta wyrobów garmażeryjnych


  • Rolada drobiowa z pietruszką
  • Schab w ziołach gotowany na parze
  • Karczek w ziołach pieczony
  • Pasztet wieprzowo-drobiowy
  • Pierogi z mięsem i kapustą
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Pierogi z serem
  • Kartacze z okrasą
  • Kopytka mini
  • Kluski śląskie
  • Kapusta zasmażana
  • Kotlety mielone
  • Kotlety schabowe
  • Kotlety de vollaile
  • Smalec wiejski
  • Zimne nóżki
  • Krokiety z mięsem i kapustą

* Produkty pakowane są w pojemniki zgrzewane i duże pojemniki plastikowe

Przykładowe menu weselne


Danie główne

Rosół borowikowy z makaronem

  • kluski śląskie, kapusta młoda lub zasmażana, surówki z białej i czerwonej kapusty, warzywa gotowane sezonowe

Mięsa:

-kaczka po pekińsku

-polędwiczki wieprzowe polewane sosem śmietanowym z kurkami

-karczek po meksykańsku

-szwajcar

-szaszłyk drobiowy

Deser

  • panna cotta waniliowo-truskawkowa z polewą czekoladową

Drugie danie

Barszcz czerwony

  • shoarma w naleśniku zapiekana w piecu
  • pierożki z grzybami i kapustą
  • ptysie z pieczarką i serem
  • placki ziemniaczane z musem do wyboru
  • paszteciki z mięsem

Tatar wołowy na zimno z cebulką i ogórkiem konserwowym

Trzecie danie

Kuleczki ziemniaczane i frytki

  • de volaille, schab po cygańsku, pałka drobiowa pieczona, żeberka z jabłkiem i cebulą, surówka z marchewki z jabłkiem i porem, surówka z sałat mieszanych z sosem vinegret

Tort weselny - rodzaj i smak do wyboru

Czwarte danie

Łosoś w sosie śmietankowo koperkowym na dzikim ryżu

Piąte danie

Żur staropolski z jakiem i białą kiełbasą

Zimne przekąski:

  • kurczak faszerowany, klops, karczek ze śliwką pieczony, rolada boczkowa, schab wolnogotowany, pasztet drobiowo wieprzowy z żurawiną, salami, polędwica łososiowa, kiełbasa obsuszana
  • śledzie dwa rodaje do wyboruety (2 rodzaje)
  • sałatki trzy rodzaje do wyboru
  • ozorki wołowe lub wieprzow z musem chrzanowym
  • nugettsy z sosem czosnkowym
  • galantyna z ryby w galarecie
  • galatretka wieprzowa
  • kaczka faszerowana
  • roladki z łososiem (różne rodzaje)
  • jajka faszerowane (różne rodzaje)
  • pomidory z mozarellą
  • ryba po grecku
  • deski serowe
  • marynaty
  • pieczywo

Ciasta (do wyboru)

Stół kawowo herbaciany z deserkami

Stół wiejski z wędlinami tradycyjnymi, pieczywo, marynaty, dodatki do wędlin, ryby wędzone